Το όνομά μου είναι Λορέττο Μπίλλιου, ακούω και στο Λόρεν η ακόμη καλυτέρα στο happycrasher.

 

Γεννήθηκα στην Ελλάδα και έχω μισή καταγωγή απο τη Χιλή. Είμαι το μεσαίο παιδί απο τα τρία, σύζυγος, μητέρα δύο κοριτσιών, ονειροπόλα, εκδηλωτική και επικοινωνιακή. Αγαπώ τα ταξίδια, τις νέες εμπειρίες και τους χαμογελαστούς ανθρώπους. Οι σπουδές μου στο οικονομικό τμήμα του πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και η πολυετής εργασία μου στο χώρο των εκδόσεων γυναικείων περιοδικών, μου προσέφεραν τόσο την εμπειρία, την αισθητική αλλά και τα απαραίτητα στοιχεία οργάνωσης που απαιτούνται για τη διοργανώση εκδηλώσεων.

 

Η ανάγκη μου για δημιουργικότητα , η σχολαστικότητά μου στην οργάνωση, η τελειομανία μου και η διάθεσή μου να λύνω προβλήματα με ώθησε στο να κάνω επάγγελμα την φυσική μου τάση να οργανώνω εμπνευσμένες και όμορφες εκδηλώσεις. Από ένα όνειρό μου δημιουργήθηκε η ιδέα του happycrasher. ´Ενα όνειρο που πήρε μορφή μέσα από πολλά χαμόγελα και γιορτινά απογεύματα. Πιστεύω στη χημεία μεταξύ των ανθρώπων, στη θετική ενέργεια και στις ειλικρινείς σχέσεις. Προσδοκώ πάντα η προσωπική μου επαφή με τους πελάτες να δημιουργεί αίσθηση οικειότητας και εμπιστοσύνης εξού και άψογης συνεργασίας. Σας ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε διαβάζοντας τις σκέψεις μου και για το χρόνο που θα μου χαρίσετε για να δημιουργήσω την εκδήλωση που ονειρεύεστε!

 

Με εκτίμηση

Λορέττο

 

IMG_3758-14

 

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας για την happycrasher. Η happycrasher είναι μια εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων με έδρα την Αθήνα. Σχεδιάζει και δημιουργεί ξεχωριστές ιδέες με βάση το δικό σας χαρακτήρα και τις δικές σας απαιτήσεις. Τίποτα απο όλα αυτά όμως δε θα είχε πραγματοποιηθεί αν δεν πίστευα στα όνειρα, αν δεν αρνιόμουν να μεγαλώσω και αν δεν είχα πολλούς και καλούς φίλους. Το όνομα προέκυψε απο την αίσθηση που έχω, όταν περπατάω ανάμεσα σε αγαπημένους σας ανθρώπους, κάθε φορά που μου δίνετε τη χαρά να γίνω μέρος μιας τόσο σημαντικής ημέρας για εσάς, οτι έχω τρυπώσει…χαρούμενα απρόσκλητη!

 

Νιώθω οτι βρίσκομαι εκεί με σκοπό να κάνω εσάς και τους καλεσμένους σας να περάσετε καλά, δημιουργώντας ευχάριστες αναμνήσεις. Άλλωστε όταν κάνεις μια εκδήλωση το μόνο που χρειάζεσαι για να είναι πετυχημένη είναι έναν happy crasher. Σκεφτείτε το! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Είμαστε στη διάθεσή σας και θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας τα πάντα γύρω από την εκδήλωσή σας!

 
 
 

Συνεργάτες
 

ykar

 
Yianis Karavidas – photography studio

 
 
 
 

gwedd

 
G Wedd – fotografia

 

.-


©2019 happycrasher