ΓΑΜΟΣ



 

Η happycrasher αναλαμβάνει πλήρως την οργάνωση του γάμου σας, σε κάθε μεριά της Ελλάδας. Προτιμάτε να ανταλλάξετε όρκους αιώνιας αγάπης στην παραλία ή μήπως στη ζεστασιά ενός οικογενειακού σπίτιου; Θέλετε έναν παραδοσιακό γάμο στα σκαλιά της εκκλησίας ή μήπως μία λιτή, πολιτική τελετή; Θα επιλέγατε πάρτυ πρίν ή μετά την ημέρα του γάμου σας ή μήπως και τα δύο;

 

Ότι και να επιλέξετε, η happycrasher είναι εκεί για να δημιουργήσει για εσάς και τους καλεσμένους σας μια μοναδική εμπειρία, χαρίζοντάς σας αξέχαστες αναμνήσεις. Πραγματοποιεί το γάμο των ονείρων σας, αναλαμβάνοντας την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να έχετε εσείς όλο το χρόνο να απολαύσετε αυτή την πολύτιμη ημέρα της ζωής σας.

 

Σχεδιάζει και δημιουργεί ξεχωριστές ιδέες σύμφωνα με το δικό σας χαρακτήρα και τις δικές σας απαιτήσεις. Διακοσμητικά αντικείμενα και έπιπλα δημιουργούνται αποκλειστικά για εσάς.
Αν είστε Έλληνας, ζείτε στο εξωτερικό και ενδιαφέρεστε να παντρευτείτε στην Ελλάδα, η happycrasher σας καθοδηγεί και σας βοηθάει να αποκτήσετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την πραγματοποίηση του γάμου σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να είμαστε μέρος μιας τόσο ξεχωριστής ημέρας της ζωής σας.







blog


©2019 happycrasher